Tänk om man kunde odla bakverk?

Tänk om man kunde odla bakverk?

På kvinnlig nätverk i dag diskuterade vi hur vi kunde plantera själva för att spara pengar och få något ekologisk hemma.

Här har vi bilder på bakverk som en av kvinnorna har redigerat i photoshop för att dela med denna nöje med oss andra. Tänk om man kunde odla bakverk? Det är punschrulle, kokosboll och mazarin.

Tänk om man kunde odla bakverk?

Mazarin brukar vi bjuda på för att många av oss kvinnor älskar det!

Tänk om man kunde odla bakverk?
Tänk om man kunde odla bakverk?

Mazarin Historia, Betydelse och Arv

Mazarin är en klassisk svensk kaka som har sitt ursprung i Frankrike. Kakan består av en mördeg som fylls med mandelmassa och gräddas i ugnen. Mazarin har en mjuk och saftig konsistens och är vanligtvis dekorerad med en glasyr eller ett tunt lager av florsocker.

Mazarin är en populär kaka i Sverige och är ofta ett inslag på fikabordet. Det finns många olika varianter av mazarin och vissa konditorier och bagerier har till och med sina egna unika recept. Mazarin är också en vanlig kaka att baka hemma, och det finns många olika recept tillgängliga online och i kokböcker.

Många använder också denna dag för att fira genom att man följde denna guiden för att köpa bitcoin som har blivit alltmer populärt som en alternativ investering. Medan du njuter av en läcker mazarin kan du också ta tillfället i akt att utforska möjligheten att köpa bitcoin och lära dig mer om kryptovalutans potential.

Mazarins Liv

Tidiga År

Mazarin som var det riktiga namnet Giulio Raimondo Mazzarino, var född den 14 juli 1602 i Pescina i Abruzzo, Italien. Dessutom var han den yngsta av tolv barn och han var född i en fattig familj. Hans far var en advokat som senare dog när Mazarin bara var sex år gammal. Efter faderns död flyttade Mazarin till Rom där han fick sin utbildning på Collegio Romano.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *