SÅ GÖR DU NYTTIGT JULGODIS (Glutenfritt, mjölkfritt)

SÅ GÖR DU NYTTIGT JULGODIS (Glutenfritt, mjölkfritt)

Nyttigt julgodis 

Vill du kunna göra lite nyttigare godis som du kan njuta varje dag av? Då är de här recepten för dig. Här hittar du olika praliner och godsaker som är gjorda på endast naturliga ingredienser. De är helt fria från gluten, spannmål, mjölk och vitt socker. Bland recpeten finns smörkola, chokladfudge, marsipan, mintkyssar och mycket mer. 

RECEPTEN

Alla kan njuta av de här godsakerna. Även de som har någon form av allergi. Här hittar du recept som du kan använda till alla goda fikastunder eller om du vill göra något fint och ge bort till någon.

SÅ BESTÄLLER DU

För att beställa receptsamlingen swishar du 75 kr till 1235151279. Skriv ditt namn på din Swishbetalning. Skicka ett mail till angela(at)angelasheaven.com och skriv att du beställt så skickar jag receptsamlingen till dig. (Ha koll på din skräppost!)

EXEMPEL PÅ RECEPT UR BOKEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *