Härlig massage för avslappning

Härlig massage för avslappning

De fem bästa sakerna med massage.

Här kommer de fem bästa sakerna med att få massage och verkligen anledningar till att boka sin massage snarast.

  1. Avslappning. Massage är väldigt avslappnande. De flesta utav oss lever ett stressigt liv och behöver verkligen tiden att slappna av. Då finns det ingenting bättre än en avslappnande massage. Gärna med en aromatisk olja som påverkar alla dina sinnen.
  2. Tar bort värk. Muskelmassage är en djupgående massage som hjälper till mot värk och andra skador. Muskelmassagen löser upp spänningar och kan motverka huvudvärk.
  3. Ökar blodcirkulationen. All massage ökar blodcirkulationen. En skön massage som ökar blodcirkulationen är Hot Stone massage. Massagen kommer från början från Kina och Indien. Man värmer stenar och masserar med dessa samt lägger ut dem på kroppen. En oerhört härlig massage.
  4. Förbättrar rörligheten. Regelbunden massage gör att musklerna blir smidigare och att din rörlighet förbättras.
  5. Lindrar stress. Stress kan verkligen vara farligt om man låter det gå för långt så att det är viktigt att man tar hand om sig och då är det bra med massage som får dig att bli lugn.

Var ska man gå?

Det finns många ställen man kan gå till för att få massage. Var noga med att välja ett bra ställe när du bokar din massage. Kolla upp de olika ställena och sök på google efter ett bra ställe i just din stad, till exempel massage i Stockholm om du bor där.

På Sthlm Physique kan du boka din tid när du vill, tio minuter innan du vill komma om det är så att de har lediga tider. De anpassar massagen till dig och dina behov, vilket är väldigt proffsigt.  Det finns fem olika anläggningar i Stockholm så välj den som är närmast dig eller ditt jobb. Det ska vara lätt att ta sig till sin massage och också lätt att ta sig hem.

Friskvård

Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på massage? De flesta arbetgivare ger ett friskvårdsbidrag till sina anställda. Har du inte fått det av din arbetsgivare så gå till din arbetsgivare och fråga vad företaget kan tnkas ge som friskvårdsbidrag. Vissa företag är anslutna till speciell friskvård, kolla då upp vilka salonger som är anslutna till det och om du önskar någon annan salong så kan du höra av dig och fråga om de kan tänkas vara med. Företag tjänar på att ge bra friskvård. Håller du dig frisk så jobbar du mer och bättre, vilket är bättre för din arbetsgivare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *