MUCUNA PRURIENS – GLÄDJEPULVRET

MUCUNA PRURIENS – GLÄDJEPULVRET

Naturen har det mesta vi behöver i sitt stora skafferi. Jag har provat något som heter Mucuna Pruriens – eller Sammetsböna som det heter på Svenska.

Det är ett helt fantastiskt pulver med näst intill magiska egenskaper.
Sammetsbönan innehåller naturligt höga mängder av L-dopa, prekursormolekylen till dopamin. Dopamin är en viktig kemisk budbärare i hjärnan som bland annat skapar känslor som glädje, njutning och belöning.
ÖKAD SEXLUST
Den har även blivit känd för att vara väldigt effektiv när det gäller att öka lusten hos både män och kvinnor. Inom Auyrveda har den länge varit känd som ett afrodisiakum som även har också positiva effekter på fertilitet och mjölkproduktion.
BYGG MUSKLER OCH FÖRBRÄNN FETT
Sammetsbönan ökar syntesen av mänskligt tillväxthormoni kroppen på ett helt naturligt sätt och för dig som tränar och vill bygga muskler och bränna fett kan det här vara ett väldigt bra tillskott.
HJÄLPER MÄNNISKOR MED PARKINSONS
Studier visar att att äta dessa bönor kan bidra till att höja dopaminnivåerna naturligt, särskilt hos personer med Parkinsons sjukdom, en rörelsestörning som orsakas av låga dopaminnivåer.
En liten studie på personer med Parkinsons sjukdom fann att konsumtion av 250 gram kokta sammetsbönor avsevärt höjde dopaminnivåerna och minskade Parkinsons symtom en till två timmar efter måltiden.
FLER FÖRDELAR MED SAMMETSBÖNA (MUCUNA PRURIENS)
Stärker ditt immunförsvar,
Lättare menstruation
Underlättar klimakteriet
Stöder fertilitet
Bättre stresshantering
Innehåller rikligt med antioxidanter, vitaminer och aminosyror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *