Sluta försöka behaga andra.

Sluta försöka behaga andra.

Du är perfekt som du är och om de inte ser det gå vidare till någon som kommer att göra det.

Att vara nöjd med sig själv är nyckeln till lycka.
Du är vacker precis som du är, och du ska aldrig försöka behaga andra bara för att bli älskad. Om du känner att du behöver ändra något hos dig för att få uppmärksamhet och kärlek behöver du jobba på att se dig själv för den du är. Någon med stora egenskaper och en vacker själ. Låt alla se ditt riktiga jag och om de inte gillar det – gå vidare till någon som kommer att göra det.
Du hittar de perfekta matchningarna i vänner och relationer när du börjar älska dig själv mer och vågar vara dig själv precis som du är. Säg – fan ta det till alla som inte gillar det och var bara dig själv.
Livet är för kort när jag försöker vara någon annan och dessutom är det super tröttsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *