Komma i form

Komma i form

Jag har haft några veckor där jag har fått mycket inspiration den senaste tiden och jag har använt den för att komma i bättre form på gymmet.

Jag skulle vilja få mer muskler och just nu är det så kul att spendera lite extra tid och energi och anstränga mig extra. Jag hoppas att den här känslan håller i sig. Det är så fantastiskt när du inte behöver tvinga dig själv att göra saker du vet är bra för dig, men du faktiskt VILL göra det. Jag har inte haft den här känslan på ett tag så jag njuter av varje sekund av det. Jag tror att det är de nya kosttillskotten jag har börjat ta för att få mina hormoner i balans och jag är så tacksam att de har hjälpt.

Jag tror att jag ska skriva om det snart och förklara hur du kan få dina hormoner i balans utan att ta hormoner och hur du vet om du har låga nivåer av östrogen, progesteron eller testosteron. Det är ett intressant ämne som berör alla och om du inte vill äta hormoner måste du veta vilka kosttillskott du ska ta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *