En liten inredningsdetalj

En liten inredningsdetalj

Nått som man inte tänker på så ofta

När jag kommer hem till någon ny bekant så brukar jag titta runt lite kanske på sånna där detaljer i huset som jag tycker är kul. En liten inredningsdetalj här och där både för att själv få inspiration, men också för att jag tycker att det är kul. Det finns så många enkla och små ting som man kan inreda med hemma som man ibland inte tänker på. Vissa har det stilrent och lite möbler medans vissa tycker att det är kul att inreda sitt hem med små ting lite här och där.

En liten inredningsdetalj

Så till exempel när jag lånar toaletten hos någon så tittar jag alltid på dörrhandtaget innan jag går in. Det finns så fina handtag som man kan sätta på en dörr. Inte bara just på en toalettdörr utan på vilken dörr i sitt hus. Och det är en liten inredningsdetalj som inte många tänker på. Men som kan vara viktig för att allt ska passa in.

Har man det stilrent hemma kanske man ska ha ett stilrent handtag i rostfritt. Hos kan du hitta en hel del olika dörrhandtag till dina dörrar. Dom har inte bara handtag till dina dörrar som leder in till dina rum, utan också till din / dina toalettdörrar då du behöver ett toavred som matchar ditt handtag du väljer.

Dörrstopp

Nått som jag fastnade för när jag var inne och tittade på olika handtag var en dörrstopp. Dom jag hittat tidigare har varit så fula och inte passat in. Och hur många gånger har man inte satt fast en tidning eller annat papper under dörren för att den inte ska slå igen ?

Här finns det dörrstoppar som man kan välja så dom till och med passar in till handtaget på dörren. Dörrstopparna skyddar ju både din dörr så den inte får märken om den slår upp, men också din vägg då dörrstoppen dämpar igenslagningen. Man skruvar lätt fast den i golvet med en skruv bakom dörren där det behövs. Det kan ju inte vara enklare.

Så vill du ha en liten inredningsdetalj tycker jag du ska gå in och titta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *