Strumpor och studier i höst

Strumpor och studier i höst

Frusen om fötterna inget bra när du ska studera i höst

Jag använder strumpor året runt, men det beror på att jag både tycker det är mysigt och att jag är lite frusen om fötterna. Ja, jag använder inte strumpor när jag är på en strand, men efter att ha kommit hem, tagit en dusch så tar jag gärna på mig ett mar mjuka sköna strumpor.

På vintern vill jag gärna ha såna där mjuka strumpor som är som fleecetyg. Dom är mina favoriter när det är kallt. Och jag kan gärna köpa några varje år för till slut är dom inte så där mjukt fluffiga som dom är från början. Men oftast så finns dom i flerpack till höst och vinter och då passar jag på.

Jag vill inte ha kalla fötter just för att jag vill börja studera. När man väl studerar då vill man vara varm för att inte lägga energi på att man fryser. Läs mer om distansutbildningar för socialpedagog här då kommer du veta vad jag kommer göra i höst. För jag vill verkligen i år studera och detta år tänker jag inte frysa. För när man väl studerar är man en fattig student fast med fina varma strumpor och varm choklad kan man klara av precis vad som helst. Tänk dig själv när det blåser ute och bladen har blivit höst färgade för att falla. Då vill man verkligen stanna inomhus och läsa en studiebok eller plugga. Man pluggar som bäst när man är mätt och varm. Man får verkligen inte gå omkring hungrig eller frusen för kan det vara väldigt svårt att studera. Man tänker då hela tiden på kylan och glömmer bort vad det är man försöker lära sig genom dessa studier.

Att studer är ett sätt att nå längre i livet. Detta vet alla som inte har studerat hur jobbigt det kan vara att försöka få jobb på meriter som man inte har. Se nu till att skaffa dig bra med meriter så att du kan vara stolt över dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *