Det ska vara kul att måla om

Det ska vara kul att måla om

 

Många härliga kulörer

Vi har planerat att måla om i några rum ganska länge. Och vi trodde att vi skulle börjat med det tidigare i sommar. Men det blev ju inget av med det. Det är väl ganska förståeligt för ingen vill väl stå inne och måla när det är fint väder ute. Men nu är det dax att börja planera igen.

Det ska vara kul att måla om

Jag tycker att det är kul att måla, att sätta på sig kläder som jag inte behöver vara rädd om och sätta fart. Men innan man kommer så långt så är det lite att planera.

Det ska vara kul att måla om

Just nu sitter jag och tittar på några grå kulörer på Klint som kallas för Molnig. Det finns åtta stycken olika kulörer att välja emellan och jag velar mellan två stycken. Så jag ska ta och beställa hem deras handmålade provark. Dom kan man sätta fast på väggen utan att förstöra den. Dessutom kan man flytta runt dom på olika ställen i rummet så att man ser hur det blir beroende på ljuset.

Miljövänlig färg

Klint har inte bara gråa nyanser att välja emellan utan i alla olika färgskalor. Och alla färger är miljövänliga och har återvinningsbara förpackningar. Förpackningarna är antingen två eller fyra liter. Och med deras färger behöver man bara måla två gånger och så får du den färg du vill ha.

Jag har alltid en tendens att köpa alldeles för mycket färg och så står man där med burkar i skåpen som både tar plats och inte behövs. Visst kan det vara bra att ha lite färg över ifall man får en skada och behöver måla över. Hos Klint kan du räkna ut hur mycket färg du behöver för ditt rum eller vägg för att slippa ha för mycket färg över.

Här finns det också guider och tips på vad och hur du målar dina väggar. Eller varför inte ditt tak ?! Och jag har lärt mig en hel del på både vad jag ska tänka på och vad jag behöver för bästa resultat. Så ska du också måla om så gå in och titta på guiderna. Jag kan garantera att det är något som du inte visste eller lär dig.

Beställ dina provark eller färg och du får din leverans efter en till två dagar i hela Sverige. Det finns också penslar, rollers och annat du behöver för din målning så att du slipper köpa det någon annanstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *