Blandar kolsyrat och vanligt vatten

Blandar kolsyrat och vanligt vatten

För många bubblor kittlar i näsan

Det kan vara gott med choklad macarons till mineralvatten. Samt en stark espresso kaffe till.
Det kan vara gott med choklad macarons till mineralvatten. Samt en stark espresso kaffe till.

I somras gick det åt mycket vatten. Inte bara i poolen utan också i flaskorna som stod i kylskåpet. Jag är inte ett stort fan av att dricka vatten direkt från kranen då jag tycker det smakar lite tråkigt. Men jag använder vatten från kranen tillsammans med kolsyrat vatten som jag har köpt i affären. För när man köper kolsyrat vatten på flaska tycker jag att det är för mycket kolsyra i dom och det bubblar gärna upp i näsan om man dricker för fort. I alla fall för mig och när jag dricker direkt från flaskan.

Så nu när jag köper kolsyrat vatten häller jag upp det i en ny flaska jag köpt och blandar det med lite vanligt vatten från kranen. Sen får den stå i kylskåpet ett tag så allt blir kallt. Det var väl det som var jobbigt i somras då man satt på en strand och var törstig. Man gick till kiosken och handlade en flaska kolsyrat vatten och fick dricka den sakta för att inte få upp allt i näsan.

Och hur många smaker finns det egentligen att köpa ?! Det är ju rätt otroligt. Jag tror jag har provat dom flesta men har inte hittat en favorit. För min favorit är att köpa en kolsyrad vatten med lime smak, blanda den med vatten och spruta i lite extra citronsaft eller lime i. Eller ha en karaff hemma med citronskivor i. Men jag har också provat med gurka i sommar också. Gurkskivor och en massa isbitar är jättegott och det kan jag gott och väl rekommendera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *