Börjar lite lätt

Börjar lite lätt

Hösten närmar sig och man vill röra på sig

Många pratar ofta om att dom ska träna till Beach 2022 och nu kanske Beach 2023. Men varför inte träna året runt ? Man behöver ju inte råträna och gå på ett gym och lyfta vikter om man inte tycker om det. Det finns ju mindre grupper för både nybörjare och för mer vana.

Att börja morgonen med en längre promenad själv kan vara superskönt. Man kan lyssna på musik och gå i takt eller lyssna på en bok samtidigt. Och då tänker man ofta inte heller på hur långt man går och kanske går längre än man planerat. För ibland har man svårt att veta var eller hur långt man ska gå. Sen finns det vikter som man kan köpa på många ställen och som man kan träna med hemma själv. Men det är också kul att träffas i en liten grupp och testa på och lära sig lite mer vad man ska tänka på. Då kan man träna emellanåt hemma också. Sen finns det en massa övningar och filmer man kan hitta på nätet om man vill träna mer hemma.

Att köpa alla dom där fancy kläderna tycker inte jag är viktigt för man ska trivas med sig själv, men man kanske inte ska ha dom pösigaste kläderna då man behöver se i spegeln om man gör rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *