Alla fick prova på

Alla fick prova på

Alla fick en egen boll

Jag följde med min väninna häromdagen för att hennes yngsta skulle få prova på att sparka fotboll. Och kanske för att fortsätta med det under hösten. Alla sparkar ju på en boll någon gång både när det gäller flickor och pojkar. Och när dom är yngre så blandar dom både flickor och pojkar i samma lag. Och det tycker både föräldrar och barn är kul. När dom är små bryr dom inte sig om sånt som man gör när man är äldre. Här leker man tillsammans och får prova att skjuta på mål och spela tillsammans.

Bara för man är flicka så måste man väl inte hålla på med balett eller dans. För det kan ju pojkar också göra. Så jag tycker det är bra att barnen får prova på lite olika saker. Sen händer det ändå så mycket när dom växer upp och får egna tankar och vad dom tycker om. Eller inte tycker om. Och idag är det många föräldrar som haft äldre barn som spelat fotboll som har dom här grupperna. När dom blir äldre och fortsätter blir det kanske en riktig fotbollstränare och lite mer allvarligt. Men det är när man är barn som man ska passa på att leka så länge man kan. Dessutom har föräldrarna det väldigt trevligt tillsammans när dom träffas och fikar och hejar på sina barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *