Jag vill sprida budskap om det goda livet

Jag vill sprida budskap om det goda livet

Jag har precis allt som man kan önska sig i livet dvs barn, hund, man och villa.

Så goda pannkakor med sirap och grädde.
Så goda pannkakor med sirap och grädde.

Visst finns det små briste ri livet och ibland problem i skolan med barnen. Mina barn är så pass små att det sker ofta små problem. Man brukar säga större barn större problem. Så än vet jag inte vad framtiden har att ge när det gäller mina barn. Vad jag önskar så klart att deras liv så bli lika bra såsom mitt eget liv har blivit. Jag tror att man får det liv man tror sig vara värdig fast på ett bra sätt. Tänk er själva folk som alltid klagar på livet hur deras liv ser ut med tiden. Det går inte att få ett bra liv om man alltid sitter och klagar på den.

Det är som att alltid klaga på sin partner att personen gör fel hela tiden. Då måste ju han till slut undra varför du lever med honom. Detta kan också medföra att han till slut lämnar dig och går till någon som accepterar honom som han är. Samma sak med livet om du hela tiden klara på allt så kommer det liv du har nu att överge dig och framför dig kommer du ha ett tomt liv i stället tills du inser vad du gör för fel. Det är aldrig försent att börja om från början oavsett vem du är och hur du lever ditt liv.

Jag vet att man ska uppskatta och vara tacksam om man vill ha ett liv man kan trivas med. Jag har provat flera gånger och jag ser nu också att det verkligen fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *