I dag har vi föräldramöte på dagis

I dag har vi föräldramöte på dagis

Alltid lika spännande att följa med barnen på dagis och i dag har vi dessutom möte med föräldrarna.

Jag jobbar extra på dagis och har själv barn på dagis fast ett annat dagis än den jag jobbar på. Jag tycker alltid att det är så spännande att träffa föräldrar och barn tillsammans. Man vill se hur de är med sina barn och analysera det hela. För då kan man också jämföra med andra familjer hur de fungerar och göra en bra slutsats och faktisk lösa vissa problem ganska fort.

En annan fördel är också att prata om barnens vanor hemma när de inte är på dagis. Vet en kvinna som nästan aldrig är med sitt barn då det alltid är pappan som lämnar och hämtar. Det är också pappan som lagar mat, tvättar städar ja allt du kan tänka dig. Det enda kvinnan gör är att håva in pengar för att en dag lämna honom då hon har git sig för att få uppehållstillstånd. Mannen vet detta men är tydligen inte den smartaste mannen på denna jord helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *