Det finns en hel del utbildningar på distans

Det finns en hel del utbildningar på distans

Du kan plugga och lära dig saker i din takt

Ibland är man inne i sån där period där man verkligen vill lära sig något nytt. Även om man har ett jobb så blir man nyfiken på nått nytt. Eller kanske man vill lära sig något som man trodde att man kunde fast när man sitter där och gör det så är det inte så. Det kanske låter kryptiskt, men jag trodde jag visste allt när det gällde bokföring till exempel. Det är ju bara debet och kredit, men när ska man göra det och vad ska man tänka på när man gör det. Där är jag nu och det finns en hel del utbildningar på distans som jag har tittat på. Det finns också andra utbildningar att hitta och ta på distans om man vill. Det gäller bara att hitta dom.

Det finns en hel del utbildningar på distans

När jag började tänka på att ta en kurs i bokföring på distans så började jag helt enkelt att googla. Det är nog det enklaste man kan börja med. Då kommer det upp en massa sidor på skolor och sidor man kan titta på. Jag sökte just på bokföring på distans, men vet man inte vad man ska gå för utbildning så kan man ju bara skriva utbildning på distans.

 

Det som jag upptäckte när jag tittade in på dom olika sidorna är om man vill betala för utbildningen eller om man vill hitta en utbildning som är gratis. Vissa kurser är ganska dyra och vill till och med att man kommer in till en viss skola för att visa upp sitt arbete. Det kanske man inte kan eller bor i den staden där utbildningen är. Så det gäller verkligen att lusläsa alla utbildningar man hittar och är intresserad av.

Vill man inte gå på distans finns andra skolor som har gratis utbildningar, som universitet, komvux eller folkhögskolan. Då får du åka till skolorna och göra din utbildning medans på distans gör du det själv hemma. Distansutbildningar kräver att du kan planera och har disciplin när det gäller ditt pluggande. Vissa utbildningar kräver att du ska lämna in uppgifter vid vissa tillfällen och tidpunkten och då gäller det att planera sin tid. Jag håller fortfarande på och tittar på olika utbildningar och vill inte förhasta mig. Det är bättre att veta hur allt ska gå till och är man osäker kan man ringa eller kontakta dom som har utbildningarna.

Det är alltid kul att utvecklas

Vill man gå en gratis utbildning på distans finns det en del att välja på. Speciellt när det gäller allt inom ekonomi, försäljning och marknadsföring. E-handel och affärsutveckling verkar också vara populärt så jag kanske ändrar mig på vägen och tar både en eller två utbildningar även fast jag inte vill. För vem vill inte lära sig något mer när ifall man har den tiden och är intresserad?! Då gäller det att planera också så man inte tar vatten över huvudet och tror man klarar av mer än man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *