Hur vissa föräldrar hanterar konflikter

Hur vissa föräldrar hanterar konflikter

Vår nästa nätverksträff kommer handla om att hantera konflikter.

För att hantera konflikter så ska vi också dela upp oss kvinnor i mindre grupper så att man först sitter två och två. Är man fler kan konflikt uppstå. Så vi börjar med att dela upp oss i väldigt små grupper. Vi ska då grädda pannkakor denna gång för det är enklast. En person får göra smeten och den andra ska steka dem. Är man 3 i gruppen så blir det svårt. Sedan ska vi äta våra pannkakor och gå igenom konflikter hur de kan uppstå mm.

På våra nätverksträffar har vi alltid en tema och en färdig schema vi följer dvs

  • Baka något eller laga en maträtt först tillsammans
  • Äta det man har lagat och då presentera oss samtidigt. Har vi bjudit in en föreläsare så får föreläsare föreläsa direkt efter vår korta presentation av oss själva.
  • När vi har ätit färdigt så kan man mingla

Det finns en kvinna som förbjuder sitt barn att tala med andra barn om hon är sur på deras föräldrar. Jag tycker att en sådan kvinna inte ska sätta dessa typer av gränser på sina barn.

På våra nätverk tillåter vi inte denna typ av konflikt. Även om man har delade åsikter så är man tvungen att hälsa på varandra och respektera varandra. Vi har noll tolerans för att någon avbryter någon eller inte hälsar av olika skäl.

De förstår inte att man inte kan lägga över sina problem på sina barn. Deras dotter mår inte alls bra av det och en del av dotterns övervikt sitter i hur föräldrarna missbrukar sin makt över barnet. De tror att de sköter sig perfekta med sina dumma regler. De skapar bara ätstörningar hos sina barn och förstår inte att de är boven bakom alla deras barns problem. De är ett problem som vuxna var de än går. De skapar konflikter överallt och många människor mår dåligt av hur de resonerar och numera straffar barnen för sin låga intelligens.

Stackars barn säger jag bara. Jag kommer aldrig låta mina barn lida så mycket i framtiden. Mina barn ska vara försiktiga men inte sluta umgås med andra barn och fara illa pga av mina egna dumma och idiotiska behov. Kvinnan ovan måste själv ha varit med om något traumatiskt eftersom hon resonerar som om hon var i en skräckfilm dygnet runt.

Sådana människor bjuder vi på en pepparkaka så att de blir snälla.

På våra nätverk brukar vi till jul och påsk baka pepparkakor och när vi väl ska slå oss ned och äta dem börjar vårt nätverkande. Är du intresserad av våra nätverk maila mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *