I dag blev det cheesecake på agendan

I dag blev det cheesecake på agendan

I dag fick vi en god cheescake från en av damerna i nätverket

I dag har vi pratat om varför omega3 är något vi alla kvinnor behöver speciellt vi som är i fertil ålder så är detta extra viktigt. En av oss jobbar med fiskolja så vi har fått mycket bra information om fiskoljan. Längre ned berättar jag om fiskoljan och vad det är bra för.

Eftersom vi är ett nätverk av kvinnor så vill vissa att man går med i deras MLM nätverk. 

Omega från Zinzino en komplett guide till dess hälsofördelar

Zinzino är ett företag som specialiserar sig på hälsoprodukter och deras omega-tillskott är en av deras mest populära produkter. Dessa tillskott är utformade för att hjälpa till att upprätthålla en hälsosam omega-3 till omega-6 balans i kroppen. Zinzino använder sig av högkvalitativ fiskolja och ren olivolja för att ge kroppen extra polyfenoler och andra näringsämnen.

Omega-3 och omega-6 är essentiella fettsyror som kroppen behöver för att fungera optimalt, men de måste intas genom kosten eftersom kroppen inte kan producera dem själv. Om balansen mellan dessa fettsyror är obalanserad kan det leda till hälsoproblem såsom inflammation och hjärt-kärlsjukdomar. Zinzinos omega-tillskott är utformade för att hjälpa till att återställa balansen mellan omega-3 och omega-6 i kroppen och därmed bidra till en bättre hälsa.

Zinzinos omega-tillskott är tillgängliga i olika former inklusive kapslar och flytande form. Dessa tillskott kan användas för att hjälpa till att stödja hjärthälsa, hjärnfunktion och immunförsvar. Zinzino rekommenderar att man tar tillskotten på morgonen på tom mage för bästa effekt.

Omega från Zinzino en översikt

Zinzino är ett företag som specialiserar sig på kosttillskott med omega-3. Deras produkter är baserade på Balance-konceptet, som är utformat för att hjälpa människor att uppnå en optimal omega-3-nivå i kroppen.

Zinzinos omega-3-tillskott är rika på EPA och DHA två viktiga fettsyror som kroppen behöver för att fungera optimalt. Dessa fettsyror är särskilt viktiga för hjärnan och hjärtat och kan också hjälpa till att minska inflammation i kroppen.

Zinzino erbjuder flera olika omega-3-tillskott, inklusive BalanceOil+ AquaX, BalanceOil+ Vegan och Essent+ Premium. Alla dessa produkter är baserade på samma Balance-koncept och är utformade för att hjälpa människor att uppnå en optimal omega-3-nivå i kroppen.

BalanceOil+ AquaX är en vattenlöslig sammansättning av BalanceOil som är rik på omega-3 (EPA + DHA), olivpolyfenoler och vitamin D3. Detta tillskott är utformat för att hjälpa till att justera och upprätthålla omega-6:3-balansen i kroppen samtidigt som det skyddar cellerna från oxidation.

BalanceOil+ Vegan är en vegansk omega-3-källa från mikroalger som är rik på EPA, DHA, SDA och GLA, samt olivpolyfenoler, snokörtsolja och vitamin D3. Detta tillskott inkluderar också BalanceTest, som kan användas för att testa din egen omega-3-profil.

Essent+ Premium är en ny era av omegatillskott som tar Zinzinos sortiment av helt naturliga omega-3-tillskott med polyfenoler till en oöverträffad nivå. Detta tillskott är utformat för att återställa kroppens fettsyranivåer i balans skydda dina blodlipider från oxidation och stödja normal hjärt- och hjärnfunktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *