Hur kan en rullstolsburen elev tjäna pengar till klassen genom att sälja godis?

Hur kan en rullstolsburen elev tjäna pengar till klassen genom att sälja godis?

Att sälja godis för att samla in pengar till klassen kan vara en rolig och lönsam aktivitet för en rullstolsburen elev. Här är några tips för att göra försäljningen framgångsrik:

Barn med handikapp kan också behöver en assistansbolag Stockholm om de ej klarar sig så bra. Pengar till klassen genom att sälja godis

pengar till klassen genom att sälja godis
Hur kan en rullstolsburen elev tjäna pengar till klassen genom att sälja godis? Maja Gräddnos godis mjuka kolakulor

Pengar till klassen genom att sälja godis

Planering och Förberedelser

Välj rätt godis: Välj godis som är populärt och lätt att sälja, såsom choklad, gelégodis, eller karameller. Försök också att ha ett utbud som passar olika dieter, till exempel sockerfritt eller allergivänligt godis.

Sätt ett mål: Bestäm hur mycket pengar ni vill samla in och hur mycket godis som behöver säljas för att nå det målet.

Inköp och budget: Köp godis från grossister eller leverantörer som erbjuder rabatter för större inköp. Håll koll på kostnaderna för att maximera vinsten.

Försäljningsstrategier

Användbara försäljningsverktyg: Skapa en lättåtkomlig och synlig försäljningsstation på en bekväm höjd för den rullstolsburne eleven. Detta kan vara en liten vagn, ett bord eller en anpassad hylla.

Marknadsföring: Informera skolan, vänner och familj om försäljningen genom affischer, sociala medier och skolans nyhetsbrev. Gör det klart vad intäkterna går till för att engagera fler köpare.

Personlig touch: Uppmuntra den rullstolsburne eleven att engagera sig personligt genom att prata med potentiella köpare, ge rekommendationer och dela varför de samlar in pengar.

Anpassningar och Tillgänglighet

Tillgänglighet: Se till att försäljningsområdet är tillgängligt för rullstolsburna, inklusive tillräckligt med utrymme för att röra sig och en bekväm höjd för att hantera betalningar och godis.

Betalningsalternativ: Ha olika betalningsalternativ som kontanter, swish eller kortbetalning för att underlätta för kunderna.

Tidsplan

Tidpunkter för försäljning: Bestäm de bästa tiderna för försäljning, såsom under lunchraster, vid skolans evenemang eller efter skolan.

Schema: Skapa ett schema som passar den rullstolsburne eleven, med hänsyn till deras energi och tid.

Samarbete

Involvera klasskamrater: Låt klasskamrater hjälpa till med att marknadsföra och sälja godiset. Dessutom kan det skapa en känsla av gemenskap och stöd.

Skolans stöd: Försäkra dig om att skolans ledning är informerad och stödjande av försäljningen.

Genom att planera noggrant och skapa en tillgänglig och engagerande försäljningsmiljö kan en rullstolsburen elev framgångsrikt samla in pengar till klassen genom att sälja godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *