Med detta vill jag dela med mig av hur man gör mjuka pepparkakor
Jag älskar mjuka kakor speciellt mjuka pepparkakor. Det blir nästan som sockerkaka fast att du gör smak av pepparkakan så klart.
Hur man gör mjuka pepparkakor. Sedan kan folk som har känsliga tänder också äta för det kan vara svårt när man har ont i tänderna att behöva äta kakor eller knäckebröd. Tänk er själva hur det känns när era tänder inte håller eller att det ilar i era tänder. Det verkar heller inte spela någon roll hur mycket man än rengör sina tänder för tänderna vill ändå ila så gott det går. Därför visar jag nedan hur man gör mjuka pepparkakor så även folk med ilande tänder kan njuta av denna godbit.
Hur man gör mjuka pepparkakor
1 ägg
2 och en halv dl socker
halv dl smält smör
halv dl lingonsylt eller annan sylt som du föredrar tex hjortronsylt.
2 tsk kanel, 1 tsk ingefära, 1 och en halv tsk nejlikor
4,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1.5 dl grädde
Vispa ägget och sockret tillsätt smält smör. Rör ned alla kryddor samt lingonsylten. Sedan rör ned mjölet blanda med bakpulvret. Grädda i nedre delen av ungen 175 grader ca 55 min.
Sedan kan du koka lite chai te till denna goda kaka och njuta tillsammans. Detta kan du göra året runt det finns inget som heter att vissa saker äter man bara på sommaren eller på vintern. Du kan äta allt när du vill och hur du vill är mitt motto.
När du har bakat klart kan du koppla av i din hängmatta
Finns det något bättre än att ligga på en hängmatta och äta pepparkakor med gott te till? Detta är något alla borde prova för att verkligen känna av att vara en livsnjutare. Jag gör bara det jag tycker är roligt baka kakor och hänga i hängmattan när jag är ledig.
Ett svar på ”Med detta vill jag dela med mig av hur man gör mjuka pepparkakor”
Det är så gott med mjuk pepparkaka. Undrar varför man bara gör det till jul när man kan göra det året runt.