GODASTE BANANKAKAN MED CHOKLAD (VEGAN & GLUTENFRI)

GODASTE BANANKAKAN MED CHOKLAD (VEGAN & GLUTENFRI)


Inlägget är ett samarbete med Råvarubutiken

BÄSTA CHOKLADBANANKAKAN EVER!

Den här kakan har varit min favorit sedan jag smakade på den första gången. Den har en sådan perfekt kombination av sötman från bananerna, stora chokladbitar inuti och ett täcke av mörk choklad på toppen. Det kan inte bli bättre.

Nu kan du också göra min favoritkaka och den är helt fri från både gluten, ägg och mjölkprodukter. I stället för att använda ägg har jag använt mig av chiaägg. Det är första gången jag provat det och det fungerar väldigt bra. Chiaägg är mjöl som du mal från chiafröna och när du sedan blandar mjölet med vatten får du en gele som binder ihop kakan. Det ger dessutom mer näring eftersom chiafrön innehåller nyttigt fett, fibrer och vitaminer.

Jag brukar göra den här kakan, skiva upp den i bitar och sedan lägga den i frysen så att jag har någonting gott hemma om jag blir sugen eller om jag får vänner hem på besök.

Skriv gärna vad du tycker om det här receptet nedanför i kommentarsfältet. Jag blir alltid lika glad när jag får feedback på det jag skriver.

Ha en fin dag,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *