Familjen med stora problem

Familjen med stora problem

En av våra deltagare på våra event jobbar på dagis och här finns flera sorters familjer som har stora problem.

Det finns speciellt en invandrarfamilj som man märker har mycket stora problem. Jag har tystnadsplikt så jag skriver inte ut namn eller beskriver i detalj. Jag tycker bara att har man stora problem så borde man ha ett dagis för barn vars föräldrar bråkar mycket. För då får barnen träffa andra föräldrar som bråkar mycket och på det sättet också får känna av att de inte är ensamma.

Det finns ett barn på dagis vars mamma är helt konstig. När hon är arg så hälsar hon inte ens på oss som jobbar på dagis. Detta bli för oss väldigt svårt att kommunicera med henne. Hon är dålig på svenska men hon kan tala och förstå. Att hon inte talar handlar om vilket humör hon är på. Detta är verkligen skadligt för barnen som är överviktiga och man kan ju fråga sig varför de är så överviktiga?

Familjen som bara tänker på sig själva ser inte när deras barn far illa och jag verkligen lider med deras stackars barn som lider varje dag pga av att föräldrarna inte är så normala och intelligenta nog att kunna vara en bra förälder.

Jag har bett denna kvinna att vara försiktig med vilka hon bjuder in till våra event. För vi vill att alla ska ha respekt och inte sluta hälsa när man är arg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *