Vad gör jag och alla mina vänner tillsammans?

Vad gör jag och alla mina vänner tillsammans?

Varje månad samlas vi hos någon av mina vänner för att lämna pengar. Dvs blir som en kedjebrev fast vi gör detta live och inte skickar pengar.

Vi samlas och så swishar vi varandra pengar. På detta sätt så sparar var och en av oss 20 000 kr per år då vi swishar varandra 1000 kr. Dvs den som är värdinna för denna månad tar emot pengar från de övriga 20 kvinnorna som hälsar på. Värdinnan ska då också bjuda på kaffe, te och scones. Det blir lite som en afternoon Tea fast vi inte säljer eller köper något.

Den som också har MLM företag får visa upp sina varor dvs bara värdinnan då får göra det. För då har hon också chansen att tjäna ännu mer pengar och samtidigt vara värdinna. Barnen får då samlas hos en av kvinnorna som inte får vara med utan får agera barnvakt åt allas barn. Detta gör vi varje sista lördagen i månaden. Då går man tidigt ut för att lämna sina barn hos den som ska vara barnvakt. Personen får om hon vill även göra roliga lekar för barnen. De får inte gå ut eftersom det kan vara mellan 20-50 barn och vissa är också skiljda så alla är inte hos sin mamma den veckan som tur är.

Har du också ett kompisgäng och vill hitta på roliga saker så kan jag tipsa er om detta vi gör och kallar det för vår dagordning eller mammadagen. Fast att det är den enda dag vi inte är mammor utan agerar som om vi vore ensamstående utan barn. Prova detta du med och du kommer att bli beroende av detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *